Obniżka! GRAVIER VISAGE: NAWILŻAJĄCY KREM DO TWARZY I CIAŁA Zobacz większe

GRAVIER VISAGE: NAWILŻAJĄCO- WYGŁADZAJĄCY KREM DO TWARZY I CIAŁA

02121

GRAVIER

Nowy produkt

NAWILŻAJĄCO- KOJĄCY- DO TWARZY I CIAŁA- NAJWYŻSZA FRANCUSKA JAKOŚĆ

Więcej szczegółów

39,99 zł

-50%

Zamiast 79,99 zł

39,99 zł za szt.

Więcej informacji

GRAVIER VISAGE & CORPS

NAWILŻAJĄCO-KOJĄCY KREM DO TWARZY I CIAŁA DLA WSZYSTKICH TYPÓW SKÓRY


Po 2 latach badań nasze laboratoria opatentowały rewolucyjną technologię: sterylizację UHT dla kosmetyków. To bezpieczna, przyjazna środowisku procedura, która umożliwia produkcję kosmetyków o przedłużonej dacie ważności bez użycia konserwantów. Zachowują one na długo swoje aktywne właściwości.
100% składników pochodzenia naturalnego. 93% składników z upraw organicznych. Bez konserwantów!


KOMFORT I MAKSYMALNE NAWILŻENIE
Odżywia twoją skórę, przywraca komfort i nawilżenie, dzięki bogatej i jedwabistej formule UHT. Specjalnie dobrany skład: masło shea wzbogacone o organiczne olejki roślinne i glicerynę, bezpiecznie i głęboko nawilża skórę twarzy i ciała.

SPOSÓB UŻYCIA: niewielką ilość produktu wmasować w skórę twarzy i ciała; używać rano, wieczorem, w razie potrzeby kilka razy w ciągu dnia.


SKŁADNIKI: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) EXTRACT*, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PARFUM*, CITRONELLOL**, GERANIOL**.
* składnik z uprawy organicznej
** substancja wydzielona z naturalnego olejku eterycznego

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA: 150 ML

PRODUCENT: LABORATORIE GRAVIER, FRANCJA

Opinie

Napisz opinię

GRAVIER VISAGE: NAWILŻAJĄCO- WYGŁADZAJĄCY KREM DO TWARZY I CIAŁA

GRAVIER VISAGE: NAWILŻAJĄCO- WYGŁADZAJĄCY KREM DO TWARZY I CIAŁA

NAWILŻAJĄCO- KOJĄCY- DO TWARZY I CIAŁA- NAJWYŻSZA FRANCUSKA JAKOŚĆ

Produkty powiązane

30 innych produktów w tej samej kategorii: